Για το κύπελλο Ελλάδος στην Κομοτηνή η Ανατολή Σερρών

Για το κύπελλο Ελλάδος στην Κομοτηνή η Ανατολή Σερρών

Το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στο κύπελλο Ελλάδας δίνει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 14:45 η Ανατολή Σερρών  αντιμετωπίζοντας στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Πανθρακικό.

Ο Τάσος Αποστολόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του. «Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σεβόμαστε τον Πανθρακικό αλλά δεν τον φοβόμαστε. Άλλωστε στην ομάδας μας έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Σερραίος προπονητής.

Η αποστολή της Σέρρες 1800 είναι: Καστανιώτης, Πατσιούρας, Πούλιος, Πανίδης, Μηντιούρης, Ρούτσης, Κλάϊντι, Λαπούσι, Τάντιτς, Αγγελακάς, Παπίτσας, Κιουτάχιαλης, Βασιλειάδης, Στεφάνογλου, Θεοδωρίδης, Αλεξούδης, Κόκκινος, Τριανταφύλλου, Στεφανίδης, Αναγνωστίδης και Μακούσης.

Εκτός αποστολής είναι οι: Χαραλάμπους, Στεργιάδης, Ζέττας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:45 και θα τον διευθύνει ο Περικλής Παρχαρίδης από το Σύνδεσμο Διαιτητών Δράμας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις