Κομοτηνή: 140 κρούσματα κορονοϊου στην αν.Μ.Θ.

Κομοτηνή: 140 κρούσματα κορονοϊου στην αν.Μ.Θ.

75 νέα κρούσματα του κορονοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στη Ροδόπη, την ώρα που η χώρα καταγράφει νέο αρνητικό ρεκόρ. Συνολικά στην Περιφέρεια υπάρχουν 140 κρούσματα της πανδημίας, ενώ η Ροδόπη περνά πλέον στο “πορτοκαλί” χρώμα του υγειονομικού χάρτη για την πανδημία ένα βήμα πριν το «κόκκινο» και το Lockdown.

Ειδικότερα, στην αν.Μ.Θ. ανακοινώθηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ:
Ξάνθη +15
Ροδόπη +75
Έβρος +20
Καβαλα +12
Δράμα +18
Σύνολο 140

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκο Τσαλικίδη μέσα στις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν τέστ ανίχνευσης κορονοϊου για τους πολίτες της Ροδόπης, στη βάση συγκεκριμένου προγράμματος που θα ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ. Ενώ σε μήνυμά του ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης καλεί τους πολίτες της περιοχής να επιδείξουν άμεσα αντανακλαστικά για την ανάσχεση της εξάπλωσης του ιού.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις