Επιχείρηση διάσωσης αλόγων στον Κραυσίδωνα – Προβλήματα από κακοκαιρία

Επιχείρηση διάσωσης αλόγων στον Κραυσίδωνα – Προβλήματα από κακοκαιρία

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη διάσωση δύο αλόγων στο χείμαρρο Κραυσίδωνα στο ύψος της Ζάχου, όπου τα νερά έχουν φουσκώσει. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά δύο άλογα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων εγκλωβίστηκαν στην κοίτη του χειμάρρου και δεν μπορούσαν να κινηθούν. Στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ όλα τα οχήματα της Πυροσβεστικής επιχειρούν σε αντλήσεις υδάτων από αυλές, υπόγεια και σπίτια

Στο μεταξύ στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί περιοχές στον Βόλο λόγω της κακοκαιρίας.  Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει νοικοκυριά στην Ν. Ιωνία και στη Νεάπολη.
Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.

Ελένη Μανώλη

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις