Συρροή κρουσμάτων στο αντικαρκινικό «Άγιος Σάββας»

Στο Νοσοκομείο Αγιος Σάββας υπάρχει μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στο προσωπικο, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), με τα τελευταία θετικά κρούσματα κορωνοιου να έχουν επιβεβαιωθεί σε τουλάχιστον 15 γιατρούς.
Πρόκειται για γιατρούς σε νευραλγικά τμήματα, όπως ακτινοθεραπευτικό, καρδιολογικό ορθοπεδικό κ.α.Συμφωνα με την Ομοσπονδία, η διοίκηση τηρεί μεν απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολο, ωστόσο αυτό είναι «τρύπιο» εκ της συστάσεως του από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
«Στα αντικαρκινικά νοσοκομεία πρέπει να γίνονται τακτικά τεστ στο προσωπικό, ωστόσο δεν γίνονται.
Στους ασθενείς που έχουν μακροχρόνιες νοσηλίες πρέπει να γίνονται τεστ κάθε 7 ημέρες, αλλά ούτε αυτό γίνεται. Τέλος, ούτε στους συνοδούς γίνεται εργαστηριακός έλεγχος, και τα αποτελέσματα είναι πια ορατά με την ενδονοσοκομειακη συρροή» τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις