Ροδόπη: 60 νέα κρούσματα Covid-19

Ροδόπη: 60 νέα κρούσματα Covid-19

Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων, με 1.690 πανελλαδικά καταγράφεται τις τελευταίες 24 ώρες. 60 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν στην Π.Ε. Ροδόπης -συνολικά 180 στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Η Ροδόπη εξακολουθεί να παραμένει σε επίπεδο «κόκκινου» συναγερμού.

Ειδικότερα, καταγράφηκαν:

Ξάνθη +20
Ροδόπη +60
Έβρος +33
Καβάλα +33
Δράμα +34

H έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου θα γίνεται πλέον στις 10 π.μ. Για αυτόν τον λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής ενημερώνει τα μέλη του ότι πρέπει υποχρεωτικά να μεταθέσουν το άνοιγμα των καταστημάτων τους στις 10.00. Το υπόλοιπο ωράριο παραμένει ως έχει.

Επίσης ισχύει υποχρεωτικά για όλους:
Υποχρεωτική μάσκα για όλους (πωλητές/καταναλωτές/κοινό) παντού (σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους).
Περιορισμός βάσει εμβαδού 1 άτομο ανά 10 τμ (4 άτομα 20-100 τμ και 1 άτομο για κάθε 10 τμ επιπλέον)
Απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων και διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των 5 ατόμων.
Ιδιωτικές επιχειρήσεις: Μειωμένο προσωπικό και τηλεργασία, το υφιστάμενο ωράριο ως έχει.

Καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία κοκ): Υποχρεωτική χρήση μάσκας (προσωπικό και κοινό), 1 άτομο ανά 10 τ.μ. (4 άτομα 20-100 τ.μ. και 1 άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια. Λειτουργία Σαββατοκύριακο.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις