Π. Νίκας σε εργαζόμενους: «Δεν έχω απολύσει ποτέ κανέναν υπάλληλο»

Π. Νίκας σε εργαζόμενους: «Δεν έχω απολύσει ποτέ κανέναν υπάλληλο»

«Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να γίνει και εκ νέου διαχειριστικός έλεγχος στην «Πελοπόννησος Α.Ε.», αρκεί οι λογιστές να οριστούν από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μετά από τη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στα γραφεία της επιχείρησης.

Ο κ. Νίκας, είπε, ότι «η Περιφέρεια δεν ζήτησε κανέναν έλεγχο στην «Πελοπόννησος Α.Ε.», αυτός έγινε από τους νόμιμους ορκωτούς λογιστές, ως είχαν υποχρέωση να κάνουν στον ισολογισμό της χρονιάς.»

Απευθυνόμενος νωρίτερα στους υπαλλήλους της Α.Ε., ο περιφερειάρχης τους ενημέρωσε, πως βούληση είναι να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, και είπε χαρακτηριστικά: «Εχω συνδέσει την παρουσία μου στα δημόσια πράγματα με αύξηση θέσεων εργασίας, δεν έχω απολύσει ποτέ κανέναν”.

Ο Περιφερειάρχης, υπογράμμισε πως, «την στρατηγική της Περιφέρειας για την «Πελοπόννησος Α.Ε.» περιγράφει η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αν αυτή δεν καταστεί δυνατό να υλοποιηθεί, τότε υποχρεωνόμαστε σε εκκαθάριση της εν λειτουργία επιχείρησης και δημιουργούμε μια νέα αναπτυξιακή, έναν νέο αυτοδιοικητικό οργανισμό, με την επωνυμία «Μοριάς Α.Ε.» σημείωσε.

Ζήτησε, επίσης, τη συνεργασία των υπαλλήλων, όσον αφορά το καταστατικό της Α.Ε. και τον κανονισμό λειτουργίας, προκειμένου, όπως είπε, «να είναι μια δυναμική εταιρεία η οποία θα βοηθήσει ουσιαστικά το έργο της περιφερειακής Αρχής.»

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις