Π. Νίκας για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.: “Δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης πλέον”

Π. Νίκας για την “Πελοπόννησος” Α.Ε.: “Δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης πλέον”

Δεν βλέπει μέλλον στην »Πελοπόννησος Α.Ε.», ανακοινώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Η πλευρά της Περιφέρειας προχωρεί τις διαδικασίες, που έχει αποφασίσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς θεωρεί ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης», τόνισε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά, ότι, «δεν ανεχόμαστε κανενός είδους κωλυσιεργία.»

Αναλυτικά ο περιφερειάρχης, μετά την άκαρπη γενική συνέλευση, δήλωσε τα εξής:

«Θεωρούμε απολύτως έγκυρη και νόμιμη την έκθεση των νόμιμων ορκωτών λογιστών, τους οποίους είχε ορίσει ομόφωνα το Δ.Σ. της εταιρείας, το οποίο ομόφωνα επίσης ενέκρινε την εν λόγω έκθεσή τους. Επιπλέον, θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε άλλος έλεγχος συνιστά αμφισβήτηση της έκθεσης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας -αλλά, εν πάση περιπτώσει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι δικαιούται από τον νόμο… Απ’ την πλευρά της, η Περιφέρεια, σταμάτησε να υπογράφει προγραμματικές συμβάσεις και να έχει νέες οικονομικές δοσοληψίες με την “Πελοπόννησος” Α.Ε. και προσφεύγει στην εκκαθάριση εν λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης. Άμεσα, θα εισάγει προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την δημιουργία νέου αναπτυξιακού αυτοδιοικητικού οργανισμού, προκειμένου η Περιφέρεια να μπορέσει να λειτουργήσει και να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας.

Όλα τα άλλα, είναι θέμα της Αρχής Διαφάνειας και του Εισαγγελέα Εφετών, προς τον οποίον η εν λόγω Αρχή, κοινοποίησε την έκθεσή της.

Δεν ανεχόμαστε κανενός είδους κωλυσιεργία», κατέληξε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις