Οι άδειοι δρόμοι και πλατείες της Τρίπολης

Οι άδειοι δρόμοι και πλατείες της Τρίπολης

Σε εξέλιξη το γενικό απαγορευτικό με πρωινές φωτογραφίες της Τρίπολης, να πιστοποιούν το γεγονός, ότι οι κάτοικοι της πόλης τηρούν τα μέτρα και μένουν στα σπίτια τους

Το 2ο lock down δημιουργεί εικόνες και καταστάσεις που δυσκολεύουν τους πάντες, ωστόσο κρίνεται αναγκαίο στη φάση αυτή της πανδημίας, όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι.

Στ. Ζορμπαλάς

Μέχρι να προχωρήσει το σχέδιο του σταδιακού ανοίγματος της οικονομίας και της κοινωνίας, εικόνες σαν αυτές της πρωινής Τρίπολης θα κυριαρχούν σε καθημερινή βάση.

Στ. Ζορμπαλάς

Η ΕΡΤ Τρίπολης, σας παρουσιάζει φωτογραφικά στιγμιότυπα της Τρίπολης, έτσι όπως τα αποθανάτισε το πρωινό του Σαββάτου, 21 Νοεμβρίου 2020.

Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις