Συναγερμός στο Δαφνί, θετικά στον κορονοϊό 16 άτομα

Συναγερμός στο Δαφνί, θετικά στον κορονοϊό 16 άτομα

Υγειονομικός συναγερμός έχει σημάνει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί), μετά τον εντοπισμό 16 ατόμων θετικών στον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομενων Δημοσίων Νοσοκομείων), πρόκειται για δέκα ψυχικά ασθενείς, όλοι ηλικιωμένοι, που νοσηλεύονταν στο ψυχιατρικό τμήμα και έξι εργαζόμενους.

Οι επτά ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Γεννηματά, Παμμακάριστο και Αττικό και οι τρεις στην παθολογική κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.

Εκκενώνονται οι δύο ιδιωτικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη

Με στόχο να είναι διαθέσιμες για όσους ασθενούν με κορωνοϊό το πρωί της Δευτέρας οι περίπου 200 κλίνες των δύο ιδιωτικών κλινικών που επιτάχθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, εκκενώνονται από το πρωί του Σαββάτου.

Την επιχείρηση εκκένωσης και τη διακομιδή των ασθενών σε άλλες μονάδες υγείας συντόνισαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

Από την κλινική «Σαραφιανός» οι ασθενείς διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προς το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο κι από την κλινική «Euromedica» με τη συνεργασία του ΕΚΑΒ κι ασθενοφόρων της κλινικής.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις