Διάθεση στρατιωτικών σκηνών στο Νοσοκομείο Φλώρινας από το 1ο Σύνταγμα Πεζικού

Διάθεση στρατιωτικών σκηνών στο Νοσοκομείο Φλώρινας από το 1ο Σύνταγμα Πεζικού

Δύο σκηνές, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως χώρος αναμονής των ασθενών για εξέταση Covid-19, διέθεσε το 1ο Σύνταγμα Πεζικού Φλώρινας στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Νοσοκομείου, Χρήστος Παπούλκας, «είναι γεγονός ότι η ανταπόκριση και η συνεργασία τόσο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όσο και της τοπικής Διοίκησης, του 1ου Συντάγματος Πεζικού, ήταν άμεση και αποτελεσματική. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, είναι πολύτιμη η βοήθεια και η προσφορά όλων των συμπολιτών, αλλά και των φορέων της τοπικής κοινωνίας, που συμβάλλουν με κάθε τρόπο, στο έργο του Νοσοκομείου».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις