Μακελειό στην Καλιφόρνια: Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι, δυο νεκροί, πολλοί τραυματίες

Μακελειό στην Καλιφόρνια: Άγνωστος επιτέθηκε με μαχαίρι, δυο νεκροί, πολλοί τραυματίες

Δυο νεκροί, πιθανόν άστεγοι που προσπαθούσαν να προστατευθούν, και πολλοί τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός επίθεσης αγνώστου με μαχαίρι μέσα σε εκκλησία, στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια. Ο δράστης έχει συλληφθεί.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής ( ώρα ΗΠΑ) όταν άγνωστος εισέβαλε σε εκκλησία Βαπτιστών στο Σαν Χοσέ και άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους που βρίσκονταν στο ναό.

Η επίθεση έγινε λίγο πριν από τις 21:00 και αμέσως ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο.

Από την επίθεση με μαχαίρι που έκανε ο άγνωστος, πέθαναν δυο άνθρωποι, ενώ άλλοι έχουν τραυματιστεί σοβαρά και η ζωή τους είναι σε κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεκροί, το πιθανότερο, ήταν άστεγοι που είχαν βγει καταφύγιο στην εκκλησία για να προστατευθούν από το κρύο, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε λειτουργία σε εξέλιξη.

Δεν είναι γνωστό το κίνητρο που όπλισε τον δράστη να κάνει την επίθεση.

{https://twitter.com/rahulrajnews/status/1330755734816976898?s=20}

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις