Ηράκλειο: Ένοχη η 45χρονη για τη δολοφονία του 56χρονου συντρόφου της

Ηράκλειο: Ένοχη η 45χρονη για τη δολοφονία του 56χρονου συντρόφου της

Ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση έκρινε την Τρίτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τη 45χρονη Γαλλίδα, για τον θάνατο του 56χρονου Γάλλου φίλου της σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα.

Στην κατηγορούμενη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό και της επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας ανέφερε ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και στην κατηγορούμενη ενώ επικαλέστηκε και στο πόρισμα του ιατροδικαστή σύμφωνα με το οποίο ο 56χρονος δεν θα μπορούσε να είχε αυτοτραυματιστεί σε κάποια συγκεκριμένα σημεία ενώ τα τραύματα ήταν διάσπαρτα.

Ως προς το DNA και το γεγονός ότι δεν ανιχνεύτηκε δικό της γενετικό υλικό στις λαβές του ψαλιδιού αλλά μικτό γενετικό υλικό του θύματος και 2ου ατόμου, ανέφερε ότι πιθανότατα υπερίσχυσε αυτό του 56χρονου λόγω της μεγάλης ποσότητας αίματος.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις