Β. Σιδέρης: Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας αποκτά Ενωσιακό γήπεδο

Β. Σιδέρης: Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας αποκτά Ενωσιακό γήπεδο

Πέρασαν 57 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας για να καταφέρει να αποκτήσει το πρώτο της Ενωσιακό γήπεδο.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, «το πρώτο γήπεδο από τα τέσσερα Ενωσιακά που έχουμε προγραμματίσει μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 2018 είναι το ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας του Α.Ο. Πανανυφιακού στο οποίο προχωρούν οι εργασίες βελτίωσης με την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα. Επιτέλους οι ποδοσφαιριστές των Μικτών μας ομάδων και η ομάδα του Α.Ο Πανανυφιακού αποκτούν ‘το δικό τους σπίτι'».

Και συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σιδέρης: «Αυτό ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος μας προεκλογικά, η βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων ή δημιουργία νέων. Με πολλή δουλειά, μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό βλέπουμε οι κόποι μας να πιάνουν τόπο. Το θέμα των γηπέδων είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το Αργολικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια. Η κατασκευή των νέων γηπέδων θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του Αργολικού ποδοσφαίρου. Ένα όνειρο πολλών ετών για την Ε.Π.Σ. Αργολίδας γίνεται πραγματικότητα».

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις