«Μένουμε μαζί στο Σπίτι»: Ιστοσελίδα για τους μικρούς δημότες από τον Παιδικό Σταθμό Σκινέ

«Μένουμε μαζί στο Σπίτι»: Ιστοσελίδα για τους μικρούς δημότες από τον Παιδικό Σταθμό Σκινέ

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά και ο Παιδικός Σταθμός Σκινέ, στα πλαίσια για την πρόληψη, αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης της Covid-19, προχώρησαν στη δημιουργία ενός ιστολόγιου -από το εκπαιδευτικό προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Σκινέ- κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown τον περασμένο Μάρτιο:

Το ιστολόγιο παρέμεινε ενεργό και μετά την άρση του lockdown τον Μάιο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του διαδικτύου για μια περαιτέρω επικοινωνία με τα παιδιά και τους γονείς, με τις διαθεματικές ενότητες που διενεργούνταν στον φυσικό χώρο του Παιδικού Σταθμού Σκινέ.

Σκοπός είναι να διατηρήσει την επαφή των παιδιών με τη δημιουργική απασχόληση και να δώσει ιδέες για δραστηριότητες στους γονείς, ώστε να περνούν δημιουργικό και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις