Χριστουγεννιάτικα δρώμενα στη Βαμβακού Λακωνίας

Χριστουγεννιάτικα δρώμενα στη Βαμβακού Λακωνίας

Χριστουγεννιάτικες δράσεις προσαρμοσμένες στην ιδιαιτερότητα της εποχής και των μέτρων προστασίας απ’ την πανδημία του νέου ιού, ανακοίνωσαν τα μέλη της ομάδας για την »αναβίωση της Βαμβακούς» Λακωνίας.

Πρόκειται για πολιτιστικές δράσεις, αλλά και δρώμενα που αφορούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων αναφέρεται: Γνωρίζουμε τη βυζαντινή τέχνη με ένα πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών (12/12), γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού με ένα πρόγραμμα για παιδιά 6-12 ετών, με τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας (20/12), εκφραζόμαστε μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι για το μαγικό Δεκέμβρη με τη Φλώρα Καλομοίρη (19/12) και ένα θεατρικό εργαστήριο με τη Βίκυ Αδάμου (02/01) για παιδιά 4 ετών και άνω.

Ελάτε να ταξιδέψουμε στον μαγευτικό κόσμο του STEAM στο V.Lab (Vamvakou Technology Lab fully powered by SNF), φτιάχνοντας σποροβόμβες προς τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας Εδάφους με τη Δώρα Κουρκούλη (06/12), ανακαλύπτοντας τον τρόπο που κατανοούν οι υπολογιστές, παίζοντας με τον δυαδικό κώδικα μαζί με την ομάδα Tech4Schools της Nokia Hellas (13/12) και κάνοντας μαγικά πειράματα – μυστικός κωδικός V.Xmas_at_V.Lab – με την Έλενα Παλούμπα (19/12).

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις