Συνάντηση του Παν. Νίκα με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο

Συνάντηση του Παν. Νίκα με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο

Με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, είχε συνάντηση στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα και συγκεκριμένα οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται, όπως η τροποποίηση του Ν. 4412, καθώς και ο νόμος για το εκλογικό σύστημα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Περιφερειάρχης, ζήτησε από τον υφυπουργό, να εξευρεθεί τρόπος χρηματοδότησης, ενδεχομένως από το εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, της κατασκευής του νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Αρκαδίας, στην Τρίπολη, ο προϋπολογισμός του οποίου εκτιμάται σε 6 εκ. ευρώ.

Στο μεταξύ θα γίνει η παρουσίαση στην Τρίπολη της αρχιτεκτονικής μελέτης, για το κτίριο του νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Αρκαδίας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις