ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Διαδικτυακή εκδήλωση για την υγεία

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Διαδικτυακή εκδήλωση για την υγεία

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Σέρρες: Η υγεία στην εντατική», διοργανώνει ο θεματικός τομέας υγείας της  Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα,στον σύνδεσμο  id="more-2048529">

Ομιλητές θα είναι o Ανδρέας Ξανθός, μικροβιολόγος, βουλευτής Ρεθύμνης, τ. Υπουργός Υγείας και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ο Στρατής Πλωμαρίτης, παθολόγος- λοιμωξιολόγος, τ. Διοικητής  της 4ης  ΥΠΕ.

Παρεμβάσεις αναμένεται να κάνουν οι:

-Βαγγέλης Παπαμιχάλης, νευρολόγος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Σερρών.

-Λαμπρινή Βλάσκου, νοσηλεύτρια, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Α΄θμιας Υγείας Σερρών.

-Νίκος Αργυριάδης, μαιευτήρας- γυναικολόγος  Γ.Γ. του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών.

-Μανώλης Σφακιανάκης, επιμελητής Α Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ. Νιγρίτας.

-Απόστολος Μιχαλόπουλος, νεφρολόγος.

-Θεόδωρος Κωνσταντίνου, Ν.Ε. Υγείας ΣΥΡΙΖΑ

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Λευτέρης Αβραμάκης,  βουλευτής Ν. Σερρών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η Αφροδίτη Σταμπουλή, γιατρός γυναικολόγος, πρώην βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις