«Μουσικό Κουτί» όπως MTV unplugged


Πολύ καλή η εκπομπή του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη στην ΕΡΤ1.Και είναι πολύ καλή επειδή δύο καλλιτέχνες προσκαλούν συναδέλφους τους καλλιτέχνες και ξέρουν πως να χειριστούν τις καταστάσεις.
Δεν είναι δημοσιογράφοι, είναι μουσικοί. Κι έτσι οι εκπομπές έστω και αν υπάρχει μία αμηχανία σε κάποιες φάσεις, καταλήγουν σε τζαμαρίσματα. Εχοντας κάνει και.. κάποιες πρόβες πιο πριν παρουσιάζουν και απρόβλεπτες διασκευές. Σοβαρός και στιβαρός ο Νίκος Πορτοκάλογλου (σπουδαίος καλλιτέχνης), είναι και μίας γενιάς πολύ πλούσιας καλλιτεχνικά, ταίριαξε και με τη Ρένα Μόρφη που είναι «δροσερή» και νεότερη, το πακέτο γίνεται όλο και καλύτερο. Χθες καλεσμένοι τους ήταν ο Χρήστος Θηβαίος και η Τζώρτζια Κεφαλά από τους ΜΠΛΕ (η οποία, σημειωτέον, έκλεψε την παράσταση).
Τα νούμερα που έκανε χθες πάντως ήταν μικρά, 2,6% στο σύνολο και 2,7% στο δυναμικό κοινό.
Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το «Μουσικό Κουτί» είναι κανονική μουσική εκπομπή και όχι όπως οι άλλες του Σαββατόβραδου που μοιάζουν σαν ταβέρνες με λαϊκή ορχήστρα.- από το e- tetradio (συμφωνούμε και επαυξάνουμε)
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις