Στις Σέρρες ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

Στις Σέρρες ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

Με στόχο τον συντονισμό των οργάνων ελέγχου για την καταπολέμηση της διασποράς της covid-19  στην τοπική κοινωνία, την πόλη των Σερρών θα επισκεφτεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης.

Θα συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου Σερρών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μεταξύ των θεμάτων που αναμένεται να συζητηθούν είναι η επισκόπηση της υφιστάμενης κατάστασης της διασποράς της πανδημίας, το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπισή της, καθώς και η κατάθεση προτάσεων για τον καθορισμό της μεθοδολογίας για διεξαγωγή ελέγχων, ώστε να προκύψουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις