Πτολεμαΐδα: Έφτασαν οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες κάρτες στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Πτολεμαΐδα: Έφτασαν οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες κάρτες στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Πανελλαδική είναι η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για την αποστολή καρτών με ευχές για τα Χριστούγεννα που θα κοσμήσουν τα δωμάτια των ασθενών, και ήδη οι πρώτες κάρτες έφτασαν στον προορισμό τους.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της δράσης, πολίτες από την Αθήνα, την Πάτρα, τη Λήμνο και άλλες περιοχές της χώρας ευαισθητοποιήθηκαν, και με τηλεφωνήματα δηλώνουν έμπρακτα τη στήριξή τους. Ακόμη και νηπιαγωγοί επικοινώνησαν με τις κοινωνικές λειτουργούς μεταφέροντας την απόφασή τους με το άνοιγμα των σχολείων να ζητήσουν από τα παιδιά να αποτυπώσουν σε μία κάρτα την αγάπη τους για όλους εκείνους που τις ημέρες των γιορτών θα στερηθούν τη θαλπωρή της οικογένειάς τους.

Οι κάρτες θα πρέπει να αποσταλούν το αργότερο μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις