Πτολεμαΐδα: Αυστηρά πρόστιμα σε κυνηγούς λόγω περιορισμών μετακίνησης

Πτολεμαΐδα: Αυστηρά πρόστιμα σε κυνηγούς λόγω περιορισμών μετακίνησης

Τσουχτερά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε τρείς κυνηγούς από την ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, οι οποίοι το πρωί του περασμένου Σαββάτου  κινούνταν σε δασική περιοχή στην Κοινότητα  Αναρράχης, έχοντας μαζί τους τον κυνηγετικό τους εξοπλισμό με σκοπό την άσκηση θήρας. Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, κατόπιν συνεργασίας της Δασικής Υπηρεσίας με δυνάμεις της Αστυνομίας,  ανέρχονται στα 300 Ευρώ για κάθε έναν από τους παραβάτες, όπως προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση- ΚΥΑ- για τις μετακινήσεις.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας, που προέβη στη σχετική ανάρτηση, τονίζει «πως η μετακίνηση με σκοπό την άσκηση της θήρας, δεν επιτρέπεται και κατά συνέπεια όσοι διαθέτουν κυνηγετικό εξοπλισμό θα πρέπει να τον φυλάσσουν σε ασφαλές χώρο και να αποφεύγουν να τον μεταφέρουν στα οχήματα τους».  Υπενθυμίζουμε ότι το κυνήγι έχει απαγορευθεί από τις 7 Νοεμβρίου

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις