Τρεις νέους κόμβους δημοπρατεί ο Δήμος Ιωαννιτών

Τρεις νέους κόμβους δημοπρατεί ο Δήμος Ιωαννιτών

Τρεις νέους κόμβους σε σημεία ζωτικής σημασίας για το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων δημοπρατεί ο Δήμος Ιωαννιτών μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της Τρίτης.

Η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση της μελέτης και της δημοπράτησης του έργου κατασκευής νέου κόμβου στη διασταύρωση των οδών Δωδώνης και Δομπόλη. Το έργο έχει προϋπολογισμό 400.000 ευρώ και αφορά στην κατασκευή ισόπεδου κυκλικού κόμβου.

Επίσης νέοι κόμβοι θα κατασκευαστούν σε Σταυράκι και Νεοχωρόπουλο, με το έργο να έχει προϋπολογισμό 560.000 ευρώ. Περιλαμβάνει την κατασκευή δύο νέων ισόπεδων κυκλικών κόμβων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις