Πρόωρη αποφυλάκιση για 46χρονο ισοβίτη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Πρόωρη αποφυλάκιση για 46χρονο ισοβίτη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Την άμεση αποφυλάκιση του 46χρονου «πρωταγωνιστή» στην υπόθεση διακίνησης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Ηράκλειο, αποφάσισε το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ο Κρητικής καταγωγής άνδρας που είχε συλληφθεί με τη σύζυγο, τον ανήλικο γιο του αλλά και τον πατέρα του, είχε καταδικαστεί σε ισόβια δεσμά.

Ο δικηγόρος του ωστόσο, κατάθεσε ιατρικές βεβαιώσεις σύμφωνα με τις οποίες αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και για αυτό κατατέθηκε αίτημα πρόωρης αποφυλάκισής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 46χρονος είχε συλληφθεί ακόμη δύο ακόμα φορές στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις