Αρχές του 2021 η διαδικασία επιλογής αναδόχου για την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Αρχές του 2021 η διαδικασία επιλογής αναδόχου για την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής του αναδόχου που θα αναλάβει την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης.

Παράλληλα, ο κ. Ξανθουδάκης αναφέρθηκε στο συνολικό χρονοδιάγραμμα του έργου. Μέχρι το φθινόπωρο του 2021 θα προκύψει ο ανάδοχος θα υπογραφεί η σύμβαση και ο χρόνος ολοκλήρωσης του θα είναι αυστηρά 24 μήνες.

Οι καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς από την πλευρά τους κατέθεσαν υπόμνημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας την παράταση της διαδικασίας δημοπράτησης, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που έχει προκαλέσει στον κλάδο τους η πανδημία.

Σύμφωνα πάντως με τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, πρόθεση του Δήμου είναι οι εργασίες να ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι του 2021, οπότε και υπάρχει περιθώριο ενός ολόκληρου έτους για να γίνουν οι διαβουλεύσεις με τους καταστηματάρχες.

Η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την άρση της ετοιμορροπίας και την αποκατάσταση των φθορών λόγω θεομηνίας, ψηφίστηκε με τη θετική ψήφο όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, απέχοντος του Σεραφείμ Ρίζου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις