Κέρκυρα: Ημέρα πένθους και αποχής από τα καθήκοντα τους κήρυξαν οι δικηγόροι για την κηδεία του 14χρονου

Κέρκυρα: Ημέρα πένθους και αποχής από τα καθήκοντα τους κήρυξαν οι δικηγόροι για την κηδεία του 14χρονου

Hμέρα βαθύτατου πένθους και ανείπωτης θλίψης κήρυξε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, για τον αδόκητο θάνατο του 14χρονου στις Αλυκές Ποταμού σε τροχαίο που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος αναφέρει το χαρακτηρισμό, «ανθρωποκτονία από αμέλεια», και σημειώνει ότι πρόκειται για το γιο της «αγαπητής συναδέλφισσάς μας Αλέκας». Με ομόφωνη απόφαση του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου κήρυξαν για την ημέρα της κηδείας (Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020) πλήρη και απόλυτη αποχή από όλα τα καθήκοντά τους.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι η προγραμματισμένη αιμοδοσία στην αίθουσα του Δ.Σ.Κ., ως πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και αναγκαιότητας, θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη από 10.00-13.00 στη μεγάλη αίθουσα του Συλλόγου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Σπύρου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις