Φλώρινα: Διαδικτυακή ημερίδα ΕΜΑΕΦ

Φλώρινα: Διαδικτυακή ημερίδα ΕΜΑΕΦ

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο, «Ανατολική Μεσόγειος: Προοπτικές και προβληματισμοί για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια», διοργανώνει η Εταιρεία Μελετών Ανθρωπιστικών Επιστημών ν. Φλώρινας την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στις 5.30 μ.μ..

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο Κωνσταντίνος Φίλης, εκτελεστικός διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και αναλυτής Διεθνών Θεμάτων του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Βίτσας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, τέως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και τέως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας,
ο Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και ο Γιώργος Χατζηθεοφάνους, υποστράτηγος ε.α.-στρατηγικός αναλυτής.

Τη συζήτηση θα συντονίζουν οι Ρένα Κουρεμένου, πρόεδρος Ε.Μ.Α.Ε.Φ, και ο Λάζαρος Λαβασίδης, μέλος Ε.Μ.Α.Ε.Φ..

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, και θα μεταδοθεί με live streaming στην ιστοσελίδα neaflorina.gr και στις επίσημες σελίδες της ΕΜΑΕΦ σε Facebook και YouTube.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις