Δυτική Μακεδονία: Εορτασμός Αγίας Βαρβάρας προστάτιδας των απανταχού Λιγνιτωρύχων

Δυτική Μακεδονία: Εορτασμός Αγίας Βαρβάρας προστάτιδας των απανταχού Λιγνιτωρύχων

Την  Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα εορτής της Αγίας Βαρβάρας και προστάτιδας των απανταχού Λιγνιτωρύχων, συμπίπτει με συνθήκες έκτακτης κατάστασης, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 και της ισχύος περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Δεδομένων αυτών, η Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ) δεν θα προχωρήσει -όπως είθισται κάθε χρόνο- σε επίσημο εορτασμό και δημόσιες εκδηλώσεις.

Τέλος, γνωστοποιείται ότι με τον δέοντα σεβασμό και ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, ανήμερα της εορτής και στο ναΐσκο της Αγίας Βαρβάρας εντός του ΛΚΔΜ, αποκλειστικά και μόνο η Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου -λαμβάνοντας μέτρα προστασίας και τηρώντας τις αποστάσεις- θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη των αδικοχαμένων Λιγνιτωρύχων και στο παρακείμενο σχετικό Μνημείο, θα γίνει κατάθεση στεφάνου από τον Διευθυντή κ. Αντώνιο Νίκου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις