Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 20χρονος που δολοφόνησε τον 69χρονο ξενοδόχο στη Σαντορίνη (vid)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 20χρονος που δολοφόνησε τον 69χρονο ξενοδόχο στη Σαντορίνη (vid)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 20χρονος Αλβανός που δολοφόνησε τον 69χρονο ξενοδόχο στη Σαντορίνη. Ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, επιβιβάστηκε στις 12:15 στο πλοίο, προκειμένου να μεταχθεί στα δικαστήρια Νάξου.

Ο 20χρονος έφτασε στο λιμάνι Νάξου στις 14:30 κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και συνοδεία των αστυνομικών της ασφάλειας του ΑΤ Νάξου οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα για την τυπική διαδικασία «παραλαβής» και αμέσως μετά στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Naxos Times, μετά τη δίωρη απολογία του στην Εισαγγελέα και τον ανακριτή, ο 20χρονος πήρε το δρόμο για το ΑΤ Νάξου όπου θα κρατηθεί προσωρινά μέχρι να πάρει το δρόμο προς κάποιο σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.

Απόστολος Λύτρας: «Πρόκειται περί ατυχήματος, δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει»
Αμέσως μετά την έξοδο του 20χρονου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις