Κρήτη: Μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική από την ΜΕΘ, ο 5χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Κρήτη: Μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική από την ΜΕΘ, ο 5χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου, από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής το 5χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr,  μετά από πτώση από μπαλκόνι στο Ηράκλειο, πριν από 34 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το 5χρονο αγοράκι έπεσε στο κενό κάτω από άγνωστες συνθήκες, από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στον Μασταμπά, το απόγευμα της 31η Οκτωβρίου.

Έκτοτε ο μικρός έδινε μάχη για τη ζωή του στην ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία απειλούσαν ακόμα και τη ζωή του.

Επί 34 ημέρες οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, με την οικογένειά του να βιώνει δύσκολες ώρες. Σήμερα ωστόσο υπήρξε μία αισιόδοξη εξέλιξη.

Οι γιατροί αποφάσισαν την μεταφορά του στην Παιδιατρική Κλινική, με τις αντιδράσεις του παιδιού να στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της υγείας του.

Ο μικρός εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την στενή παρακολούθηση ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις