Επέστρεψαν στην Κρήτη οι εθελόντριες νοσηλεύτριες από τη Θεσ/κη (video)

Επέστρεψαν στην Κρήτη οι εθελόντριες νοσηλεύτριες από τη Θεσ/κη (video)

Επέστρεψαν στην Κρήτη οι εθελόντριες νοσηλεύτριες που συγκίνησαν με το μεγαλείο της ψυχής τους προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στην πιο κρίσιμη καμπή του δεύτερου κύματος της πανδημίας που μαστίζει την πόλη.

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για έξι από τις νοσηλεύτριες της Κρήτης, οι οποίες για δύο εβδομάδες βρέθηκαν εθελοντικά στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερα συγκινημένες εμφανίστηκαν οι νοσηλεύτριες κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Επί 15 ημέρες έδωσαν σκληρή μάχη μαζί με τους συναδέλφους τους στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Έζησαν πολύ δύσκολες καταστάσεις, βίωσαν την απώλεια συνανθρώπων μας, αλλά δε λύγισαν.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις