“Καλάθια αγάπης” από το Δήμο Χίου

“Καλάθια αγάπης” από το Δήμο Χίου

Με σύνθημα ,«Ας γεμίσουμε με την προσφορά μας τα Καλάθια της Αγάπης», ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σε συνεργασία με τα Super Market του νησιού έχουν τοποθετήσει τα Καλάθια της Αγάπης που θα περιμένουν τους πολίτες καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδηση πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα παραδοθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.
Εν τω μεταξύ στην τέταρτη κατά σειρά παράδοση διατακτικών παρέδωσε ο Δήμος Χίου στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια – Covid–19». Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον Covid-19, σε συνεργασία με το «Μπορούμε SavingFood – SavingLives».
Το κοινωνικό πρόγραμμα αφορά στην προσφορά διατακτικών προς δικαιούχους, για την αγορά τροφίμων πρώτης ανάγκης, βάσει των κριτηρίων που ισχύουν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου για όλες τις παροχές.
Η κίνηση είχε διάρκεια τεσσάρων μηνών (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2020) και οι συνολικά ωφελούμενοι ανέρχονται στους 52.

The post “Καλάθια αγάπης” από το Δήμο Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις