ΕΡΤ3 – Το παιδί που δεν περίμενα – Α᾽ Τηλεοπτική μετάδοση – Δραματική ταινία

ΕΡΤ3 – Το παιδί που δεν περίμενα – Α᾽ Τηλεοπτική μετάδοση – Δραματική ταινία  Σάββατο  05/12/2020, στις 22:30  «THE UNEXPECTED CHILD»
Έτος παραγωγής: (2019)

Δραματική ταινία-βασισμένη σε πραγματική ιστορία-παραγωγής Γαλλίας 2019, διάρκειας 92′.

Παντρεμένη, με μια 7χρονη κόρη, η Ζοανά είναι ευτυχισμένη, μέχρι τη νύχτα που γεννάει εντελώς αναπάντεχα. Σοκαρισμένη, εγκαταλείπει το παιδί. Το μωρό εντοπίζεται αργότερα ζωντανό, αλλά εκείνη κατηγορείται για απόπειρα παιδοκτονίας. Η Ζοανά δεν καταλαβαίνει και επιμένει πως δεν ήταν έγκυος.
Βιώνοντας την απόρριψη όλων, είναι αναγκασμένη να εξηγήσει τις πράξεις της στο δικαστήριο, αλλά και στην οικογένεια και τους φίλους της. Πρέπει επίσης να δεθεί σαν μητέρα με το παιδί που απέκτησε ξαφνικά. Με τη βοήθεια της δικηγόρου της και μιας οργάνωσης, αποφασίζει να παλέψει εκ μέρους όλων των γυναικών που βίωσαν αυτό το φαινόμενο: την άρνηση εγκυμοσύνης.

• Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιούς στο Luncheon Festival 2019

Σκηνοθεσία: Bruno Garcia
Πρωταγωνιστούν: Stéphane Bondoux, Caroline du Potet Η ταινία αναρτάται στη διεύθυνση:  class="m_-4030164368958861980gmail-sctemp">, την ημέρα προβολής της, όπου και παραμένει για 14 μέρες.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις