Κομοτηνή: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Γιάννη Κοσμίδη

Κομοτηνή: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Γιάννη Κοσμίδη

Ψήφισμα εξέδωσε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Ιωάννη Κοσμίδη, κατά την σημερινή έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση.

Στο κείμενο του ψηφίσματος αναφέρεται: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης τον θάνατο του εξαίρετου συμπολίτη μας Ιωάννη Μ. Κοσμίδη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών εξέχον μέλος του. Ο εκλιπών διακρίθηκε για την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά και υπηρέτησε ως δημοτικός σύμβουλος με ήθος, αφοσίωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Δήμο Κομοτηνής, συμβάλλοντας στην πρόοδο και ευημερία αυτού του τόπου. Διακρίθηκε για την ευγένεια και ευπρέπειά του, την ποιότητα του χαρακτήρα του, την εντιμότητα και ακεραιότητά του, λόγοι για τους οποίους η παρακαταθήκη που αφήνει αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς τους νεότερους, προς τους οποίους έδινε πάντοτε αφειδώς και με αγάπη την συμβουλή του. Ας αναπαύεται εν ειρήνη στην γη της Κομοτηνής, που τόσο αγάπησε».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις