Αν.Μ.Θ.: 13 τροχαία ατυχήματα με 17 παθόντες το Νοέμβριο

Αν.Μ.Θ.: 13 τροχαία ατυχήματα με 17 παθόντες το Νοέμβριο

Συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, δημοσίευσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με αυτά σημειώθηκαν 13 τροχαία ατυχήματα, έναντι 38 το 2019 και συγκεκριμένα: Κανένα θανατηφόρο 2 σοβαρά και 11 ελαφριά.

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών υπήρξαν 2 βαριά τραυματίες και 14 ελαφριά.

Επίσης βεβαιώθηκαν συνολικά 4.482 παραβάσεις, από τις οποίες οι 702 ήταν επικίνδυνες και συγκεκριμένα: 446 για υπερβολική ταχύτητα, 24 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, 41  για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 23 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 54 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση, 50 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση, 15 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 14 για αντικανονικό προσπέρασμα, 17 για φθαρμένα ελαστικά και 18 για αντικανονικούς ελιγμούς.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις