Επιστολή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τους εμβολιασμούς

Επιστολή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τους εμβολιασμούς

Επιστολή στον υπουργό της Υγείας, Βασίλη Κικίλια, έστειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ζητώντας του κατά προτεραιότητα να εμβολιαστούν οι υπάλληλοι των διευθύνσεων υγείας των Περιφερειών, καθώς επίσης και ιδιώτες ιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί.

“Θεωρούµε απαραίτητο, δίκαιο και κοινωνικά αναγκαίο τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των υπαλλήλων των Διευθύνσεων Υγείας στις Περιφέρειες, όπως και των ιδιωτών ιατρών, οδοντιάτρων καθώς και των φαρμακοποιών, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες και να συµβάλλουν στην επιδημιολογική επιτήρηση, τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων και κυρίως στην προστασία της Δημόσιας Υγείας”.

Αυτό δηλώνει ο Περιφερειάρχης, η επιστολή του οποίου προωθήθηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στον Αρκάδα υφυπουργό, Βασίλη Κοντοζαμάνη, αλλά και στους ιατρικούς, οδοντιατρικούς και φαρμακευτικούς συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις