Τρίπολη: Εξελίξεις για το επιχειρησιακό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας

Τρίπολη: Εξελίξεις για το επιχειρησιακό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας

Αρχίζει η διαδικασία μέσω ΣΔΙΤ, για την υλοποίηση του έργου κατασκευής του επιχειρησιακού κέντρου Πολιτικής Προστασίας στην Τρίπολη.

Το κέντρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα οικοδομηθεί στο χώρο των μηχανημάτων της τέως ΥΕΒ. Την έκταση αυτή διέθεσε πρόσφατα η Περιφέρεια στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ώστε να κατασκευαστεί το κέντρο της περιφερειακής πολιτικής προστασίας.

Ο προϋπολογισμός του έργου, φτάνει στα 10 εκατ. ευρώ και θα αναπτυχθεί σε δύο επίπεδα εμβαδού γύρω στο 1,5 στρέμμα το κάθε επίπεδο.

Το κέντρο, θα στεγάσει και άλλους φορείς αντιμετώπισης κινδύνων και διαχείρισης κρίσεων, όπως Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις