Ιωάννινα: Χιόνια στα ορεινά – Πτώση της θερμοκρασίας

Ιωάννινα: Χιόνια στα ορεινά – Πτώση της θερμοκρασίας

Χιονοπτώσεις εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στις περισσότερες ορεινές περιοχές του νομού Ιωαννίνων, ενώ σημειώνεται και σημαντική υποχώρηση της θερμοκρασίας.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία καταγράφεται στο Ανήλιο Μετσόβου, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους οκτώ βαθμούς υπό το μηδέν. Από νωρίς το πρωί έχουν κινηθεί μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου, ενώ παράλληλα γίνονται και ρίψεις αλατιού για να αντιμετωπιστεί ο παγετός. Για μιάμιση περίπου ώρα έκλεισε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Εγνατία Οδός για ΙΧ χωρίς αλυσίδες και φορτηγά άνω των 3,5 τόνων από το ύψος των διοδίων Δροσοχωρίου μέχρι το Μαλακάσι  λόγω της χιονόπτωσης.

Η υποχώρηση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν το απόγευμα και το βράδυ χιονοπτώσεις ακόμα και στην πόλη των Ιωαννίνων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις