Φλώρινα – Διαδικτυακή εκδήλωση «2021 : Το στοίχημα της ψυχικής ενδυνάμωσης»

Φλώρινα – Διαδικτυακή εκδήλωση «2021 : Το στοίχημα της ψυχικής ενδυνάμωσης»

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «2021: Το στοίχημα της ψυχικής ενδυνάμωσης» διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, από τις 6.30 έως τις 9.30 μ.μ., το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Αγωγής Υγείας.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ψυχικής ανθεκτικότητας των ανθρώπων, μέσα από τη σύνδεση με τα ατομικά και συλλογικά αποθέματα.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, βασικοί ομιλητές θα είναι:

Η καθηγήτρια Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και συγγραφέας Φωτεινή Τσαλίκογλου, και ο κοινωνιολόγος, ψυχοθεραπευτής, συγγραφέας και επιστημονικός υπεύθυνος στο Τμήμα Εκπαίδευσης του ΟΚΑΝΑ, Ηλίας Γκότσης.

Στο δεύτερο μέρος θα υλοποιηθεί, με συντονιστή τον Ηλία Γκότση, ένα βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Μετασχηματίζοντας τις δυσκολίες σε εμπειρίες δύναμης και ανθεκτικότητας». Σε αυτό, οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα μοιραστούν σε μικρές ομάδες, σε απομονωμένα διαδικτυακά «δωμάτια», δύσκολες στιγμές και εμπειρίες που έζησαν τον χρόνο που πέρασε και θα ανακαλύψουν από κοινού ποιότητες και αξίες με τις οποίες συνδέθηκαν για να διαχειριστούν τις δυσκολίες με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο.

Για τα άτομα που θα συμμετάσχουν προβλέπεται η χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ελεύθερη για το κοινό, με την προϋπόθεση της εγγραφής.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις