Δ. Ήλιδας: Διαμάχη για τη Μονάδα Ανακύκλωσης

Δ. Ήλιδας: Διαμάχη για τη Μονάδα Ανακύκλωσης

«Φωτιές» άναψε το θέμα του διαγωνισμού της Κινητής Μονάδας Ανακύκλωσης μεταξύ του δημάρχου Ήλιδας και προέδρου του ΦΟΔΣΑ Ν. Ηλείας, Γιάννη Λυμπέρη και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δημάρχου, Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Πρώτος, με ανακοίνωσή του, τοποθετήθηκε ο κ. Χριστοδουλόπουλος, κατηγορώντας τον κ. Λυμπέρη ότι το θέμα του διαγωνισμού επανήλθε προς ψήφιση στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ήλιδας, παρότι, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είχε καταψηφιστεί τον περασμένο Οκτώβριο, και λέγοντας ότι η παράταξή του θα προσφύγει και κατά της απόφασης του ΦΟΔΣΑ για απευθείας ανάθεση, στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς και στον Ελεγκτή Νομιμότητας.

«Εμείς τηρούμε την νομιμότητα. Εσείς είχατε άλλες μεθοδεύσεις», ήταν η απάντηση του δημάρχου Ήλιδας, που κατηγόρησε τον κ. Χριστοδουλόπουλο ότι δεν ασχολείται «με την ουσία και τα πραγματικά γεγονότα».                    

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις