Ποιος υπουργός καβάλησε το καλάμι;


Ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός επέλεξε για διευθυντή του γραφείου του τον Νίκο Καραπάνο. Θα μου πείτε, ποιος είναι ο κύριος; Πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Μεσολογγίου, ο οποίος τον βοηθάει τα μέγιστα στην εκλογική του περιφέρεια..****
Κατά τα λοιπά, περιζήτητος, παρά το ότι πέρασαν τα χρόνια, είναι ο Θανάσης Κοτταράς. Παλιός διευθυντής του Αρη Σπηλιωτόπουλου, γνωρίζει άριστα τη νεοδημοκρατική γεωγραφία και τις ισορροπίες. Γι’ αυτό μάλλον τον διεκδικούν τόσο ο Κώστας Κατσαφάδος όσο και ο Γιάννης Οικονόμου. ****Κακά δείγματα γραφής έχει αρχίσει να δίνει με το «καλημέρα» ο νέος υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, καθώς, όπως λέει ο ίδιος σε συνομιλητές του, δεν πρόκειται να ασχολείται με… τρέχοντα ζητήματα αλλά μόνο με… υψηλής πολιτικής. Επειγόντως κάποιος να τον προσγειώσει.

- από το Θεωρείο της «Καθημερινής»
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις