Επιστολή Π. Νίκα για έξτρα μοριοδότηση στις προσλήψεις των μόνιμων κατοίκων της Μεγαλόπολης

Επιστολή Π. Νίκα για έξτρα μοριοδότηση στις προσλήψεις των μόνιμων κατοίκων της Μεγαλόπολης

Να συμπεριληφθεί και η περιοχή της Μεγαλόπολης (όπως έγινε για την περιοχή της Κοζάνης), στην μέριμνα του άρθρου 12, του Νομοσχεδίου που έχει να κάνει με την μοριοδότηση των μονίμων κατοίκων, σε τυχόν διαδικασίες προσλήψεων.

Αυτό ζητά, με επιστολή του, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, με αφορμή το νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ.

Η περιφερειακή αρχή, ζητά, όπως οι μόνιμοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης, αποκτήσουν δικαίωμα παροχής 20 μονάδων, σε διαγωνισμούς προσλήψεων που θα γίνουν μελλοντικά στην περιοχή.

Η επιστολή κοινοποιείται και στον Υφυπουργό Εξωτερικών, βουλευτή Αρκαδίας, Κώστα Βλάση, αλλά και στους υπόλοιπους βουλευτές της Αρκαδίας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις