Προσφορά στο Κοινωνικό Φαρμακείο από τους δικηγόρους της Λάρισας

Προσφορά στο Κοινωνικό Φαρμακείο από τους δικηγόρους της Λάρισας

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαρισαίων ενίσχυσαν με σημαντική ποσότητα φαρμάκων τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Λ. Ε. Α. Δ. Π. Λ. (Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Πρωτοδικείου Λάρισας).

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Αναστάσιος Παπαβασιλείου, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Φαρμακείο και παρέδωσε σημαντική ποσότητα φαρμάκων στην κοινωνική λειτουργό και υπεύθυνη της Κοινωνικής Δομής, Ευγενία Κυρίτση.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του: «Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λ. Ε. Α. Δ. Π. Λ. στα πλαίσια των κοινωνικών παρεμβάσεων, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνδρομή μας στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων».

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Σωτήρης Βούλγαρης, και η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, Ευθυμία Ζιώγα.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο ανήκει στο έργο «ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ», και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Περιφερειακού Ευρωπαϊκού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, λειτουργώντας προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και, κυρίως, αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Φαρμακείο στο τηλ. 2410- 626123, 23ης Οκτωβρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410-680243.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις