Για πρώτη φορά κλιμάκιο ΕΟΔΥ στα Διαπόντια Νησιά – Αρνητικά τα τεστ (video)

Για πρώτη φορά κλιμάκιο ΕΟΔΥ στα Διαπόντια Νησιά – Αρνητικά τα τεστ (video)

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για COVID-19, πραγματοποιούνται σήμερα για πρώτη φορά στους κατοίκους των Διαπόντιων νήσων Μαθράκι, Οθωνούς και Ερείκουσα, από μονάδες του ΕΟΔΥ.

Στο βορειοδυτικό άκρο της χώρας με τους λίγους -κυρίως ηλικιωμένους κατοίκους-  πρώτος σταθμός του κλιμακίου υπήρξε το Μαθράκι ενώ επόμενος στόχος του ΕΟΔΥ είναι να κάνει ράπιντ τεστ στους κατοίκους των Οθωνών.

Το κλιμάκιο έφτασε με σκάφος του Λιμενικού κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τα τεστ έχουν βγει αρνητικά ενά οι περίπου 60-70 κάτοικοι δηλώνουν ευχαριστημένοι για την φροντίδα που έλαβαν και ελπίζουν πως θα μπορέσουν με ανάλογη αποστολή γιατρών να κάνουν και το εμβόλιο για τον κορονοϊό χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν σε νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις