Δωρεάν τεστ από το Δήμο Ελευσίνας σε καταστηματάρχες και υπαλλήλους

Δωρεάν τεστ από το Δήμο Ελευσίνας σε καταστηματάρχες και υπαλλήλους

Θέλοντας να συμβάλει στην ομαλή επαναλειτουργία της τοπικής αγοράς καθώς και να διασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο την υγεία των καταστηματαρχών και των υπαλλήλων τους, ο Δήμος Ελευσίνας προσφέρει δωρεάν 500 test αντιγόνων έναντι του ιού SARS-COV.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ελευσίνας: «Η δωρεάν εξέταση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο Attiko Medihall.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον Εμπορικό τους Σύλλογο και να μεταβούν κατόπιν επικοινωνίας στο διαγνωστικό κέντρο.

Μπροστά στις προκλήσεις της νέας καθημερινότητας και της υποχρέωσης που έχουμε όλοι να διατηρήσουμε την πόλη μας ασφαλή, ο Δήμος Ελευσίνας συνεχίζει την προσπάθεια για την υγειονομική θωράκιση της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Απευθύνουμε συνεχή έκκληση προς όλους: το γεγονός ότι άρθηκε το lock down σε Ελευσίνα και Μαγούλα, δεν σημαίνει ότι ο κίνδυνος της πανδημίας τελείωσε.
Συνεχίζουμε και τηρούμε πιστά τα μέτρα, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την συνέχεια της επαγγελματικής δραστηριότητας της πόλης μας».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις