Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών στηρίζει τις επιχειρήσεις

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών στηρίζει τις επιχειρήσεις

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ο Δήμος Άργους- Μυκηνών αποφάσισε την πλήρη απαλλαγή των επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορονοϊου από την καταβολή των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού καθώς και την καταβολή του τέλους 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων.

Οι επιχειρήσεις που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούν να καταθέσουν Αίτηση στο Δήμο ηλεκτρονικά στο mail dimos@argos.gr με τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται παρακάτω:

Απαραίτητα δικαιολογητικά αίτησης :

1) Εκτύπωση από το TAXIS όπου φαίνονται οι ενεργοί ΚΑΔ της επιχείρησης ή Ε3 έτους 2019.

2) Ε9 (σε περίπτωση ιδιόχρησης) ή Μισθωτήριο Συμβόλαιο (σε περίπτωση μίσθωσης)

3) Φωτοτυπία πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ άλλου παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας

4) Αίτηση

Ως επιπλέον εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, τις επόμενες ημέρες θα ενεργοποιηθεί και για τον Δήμο Άργους- Μυκηνών, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της ΚΕΔΕ στην διεύθυνση:

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 28η Φεβρουαρίου .

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις