Τώρα μάλλον μάθαμε να ακούμε. Αν μάθαμε...


Η Ζέφη Δημαδάμα, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου ΚΙΝΑΛ έχει σήμερα ένα άρθρο στα ΝΕΑ, όπου αναφέρεται γενικά στο ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης υπογραμμίζοντας ότι οι γυναίκες θα μιλήσουν όταν μάθουμε να τις ακούμε. Παρεμπιπτόντως αναφέρεται και στην.. δική της περίπτωση καθώς, στο παρελθόν, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.
Η δική της περίπτωση δεν γίνεται γνωστή σήμερα. Η ίδια μίλησε γι' αυτό το θέμα τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Κι όμως σήμερα, μετά το άρθρο της στα ΝΕΑ, σηκώθηκε ένα κύμα συμπαράστασης. Τέσσερις μήνες πριν δεν κουνήθηκε φύλλο.
Συμπέρασμα: Για κάθε γυναίκα που μιλάει καθυστερημένα και τίθεται το ερώτημα: «Τώρα θυμήθηκε να το πει;», η περίπτωση της κ. Δημαδάμα δίνει την αποστομωτική απάντηση: Τώρα μάλλον μάθαμε να ακούμε. Αν μάθαμε...
Η μαρτυρία της κ. Δημαδάμα πριν μερικούς μήνες ΕΔΩ
- από το fb του Γιώργου Πετρόπουλου

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις