Θετικά εξετάζεται η συμπερίληψη της Μεγαλόπολης στη επιπλέον μοριοδότηση διαγωνισμών του ΑΣΕΠ

Θετικά εξετάζεται η συμπερίληψη της Μεγαλόπολης στη επιπλέον μοριοδότηση διαγωνισμών του ΑΣΕΠ

Θετικά εξετάζεται απ’ τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, το αίτημα που έθεσε ο περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, το οποίο αφορά στην προσθήκη και της Μεγαλόπολης στο άρθρο 12 του νομοσχεδίου για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Αυτό έγινε γνωστό, απ’ την πλευρά του υπουργείου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης στην επιστολή του, δηλώνει ότι πρέπει να ενταχθούν και οι μόνιμοι κάτοικοι της Μεγαλόπολης, όπως αυτοί της Κοζάνης, στην έξτρα μοριοδότηση σε περιπτώσεις μελλοντικών προσλήψεων, λόγω της μεταλιγνιτικής εποχής.

Ο Παναγιώτης Νίκας, υποστηρίζει ότι λόγοι δικαιοσύνης και ίσης αντιμετώπισης επιβάλλουν να υπάρξει αυτή η προσθήκη, ώστε οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης να μην αισθάνονται ανασφαλείς και αδικημένοι.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις