Σημαντική μείωση δικαστικών δαπανών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σημαντική μείωση δικαστικών δαπανών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μείωση έχει σημειωθεί στις δικαστικές δαπάνες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως από τα στοιχεία που δημοσιοποιεί η Περιφέρεια, με αφορμή σχετική ερώτηση που είχε τεθεί σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η εν λόγω δαπάνη, ήταν 238.355 ευρώ το 2017, αυξήθηκε σε 331.163 ευρώ το 2018, μειώθηκε σε 208.994 ευρώ το 2019 και πέρυσι – το 2020 – ήταν μόλις 99.337 ευρώ, σύμφωνα με τους αριθμούς που έδωσε στη δημοσιότητα η Περιφέρεια.

Προσλήψεις δικηγόρων

Τον επόμενο μήνα θα προσληφθούν στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη δύο δικηγόροι με έμμισθη εντολή. Οι προσλήψεις αυτές αναμένεται να μειώσουν περαιτέρω το συγκεκριμένο έξοδο.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις