Αρκαδία: Εκδήλωση για τις ρυθμίσεις οφειλών και τη Δεύτερη Ευκαιρία

Αρκαδία: Εκδήλωση για τις ρυθμίσεις οφειλών και τη Δεύτερη Ευκαιρία

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου οργανώνουν τηλεδιάσκεψη με θέμα τις ρυθμίσεις και την παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Φώτης Κουρμούσης, ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του υπουργείου Οικονομικών.

Θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του ν. 4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντηθούν διάφορες ερωτήσεις.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom. Η εκδήλωση είναι δωρεάν, και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την e-ημερίδα πατώντας το link που θα τους σταλεί στο email.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έως την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί το link μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις