Η.Βλάχος: Με Whats up και μεγάλη συμμετοχή τα μαθήματα στο ΣΔΕ Κομοτηνής

Η.Βλάχος: Με Whats up  και μεγάλη συμμετοχή τα μαθήματα  στο ΣΔΕ Κομοτηνής

Με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας 80 μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κομοτηνής παρακολουθούν τα μαθήματα της φετινής χρονιάς. «Έχουμε μπει σε μια πολύ όμορφη και ουσιαστική διαδικασία εκπαίδευσης» δήλωσε ο διευθυντής του Σχολείου Ηλίας Βλάχος μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές ιστορίες».

Ο κος Ηλίας Βλάχος

Παράλληλα, σημείωσε ότι τουλάχιστον η επικοινωνία είναι ουσιαστική γιατί, όπως είπε, «δεν είναι τόσο εύκολο να ισχυριστεί κανείς ότι έχουμε 100% εκπαίδευση υπό τις παρούσες συνθήκες. Δεν έχουμε μείνει πίσω. Παίρνοντας το μάθημα από την περσινή προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να μην χαθεί η χρονιά. Πραγματικά όλα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα και συμμετέχει σχεδόν το σύνολο του μαθητικού μας δυναμικού χωρίς να έχουν αποκλειστεί άτομα».

Στα πρώτα μαθήματα της φετινής χρονιάς που βρέθηκαν δια ζώσης όλοι μαζί προσπάθησαν έγκαιρα να βρουν και να συμφωνήσουν στον τρόπο που θα γινόταν τα μαθήματα αν έκλεινε το σχολείο. «Στηριχθήκαμε σε μια εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου έχοντας μια σύγχρονη μορφή εκπαίδευσης κι επικοινωνίας. Μάθαμε όλοι μας δάσκαλοι και μαθητές τη χρήση. Μας εξέπληξαν όλοι θετικά συμμετέχοντας» δήλωσε ο κος Βλάχος επισημαίνοντας ότι οι εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ έχουν υψηλό φρόνημα, είναι ήδη εκπαιδευμένοι με αληθινό νοιάξιμο για τους μαθητές, γνωρίζουν τον τρόπο που πρέπει να δουλέψουν. Και όλα, όπως είπε, πηγαίνουν πολύ καλά.
Φώτο: Ηλίας Βλάχος ρεπορτάζ –κείμενο-φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις